Ervaringen

 

Graag vertel ik allereerst iets over mijn eigen ervaringen met PPT.

Omstreeks het jaar 2000 kreeg ik last van mijn handen; eerst kon ik geen kleine dingen meer vastpakken, later geen pen of bestek en op een gegeven moment kon ik zelfs geen auto meer rijden. Ik werd door de huisarts doorverwezen naar het ziekenhuis waar onderzoeken werden uitgevoerd door de reumatoloog, neuroloog en orthopeed. De uiteindelijke diagnose was “slijtage” en ik moest er maar mee leren leven.
Toen een vriendin van me, Yeri Goossens, terugkwam van de cursus PPT in Engeland, gegeven door dr. Ron en dr. Edie Perry, was ze super enthousiast en wilde meteen mijn handen behandelen. Die masseerde ze op een heel zachte manier en binnen een paar minuten was de pijn verdwenen! Ik was blij en verbaasd tegelijk en op dat moment wist ik dat ik dat ook wilde leren. Het leek me heerlijk om op deze manier mensen van allerlei klachten en pijntjes te verlossen. Ik ben onmiddellijk gaan informeren en heb uiteindelijk in mei 2011 de cursus PPT gevolgd, eveneens bij dr. Ron en dr. Edie Perry.

Intussen heb ik al heel wat mensen een stuk(je) blijer kunnen maken en ik hoop natuurlijk dat er nog velen zullen volgen. Mocht je jouw ervaringen met PPT ook willen delen (graag!), neem dan contact op middels het contactformulier. Ik zorg er dan voor dat jouw ervaring ook op deze site terug te vinden is.

 

Miek Melissant:
Len heb ik ontmoet op een cursus die wij samen deden. Regelmatig had ik last van mijn heupen, dan weer van mijn rug of van mijn nek. Len zei daar help ik je zo vanaf! We hebben een afspraak gemaakt. En het is ongelofelijk dat je op zo’n zachte manier behandeld wordt en dat de klachten dan werkelijk verdwijnen. Zelf heb ik het gevoel als je bijvoorbeeld zere spieren hebt dat je op de pijnlijke plek moet masseren. Dat is meestal pijnlijk. Bij Len is dat gelukkig anders. Ze zegt dat je het moet aangeven als je pijn voelt. Ze zoekt dan een houding waardoor het geen pijn doet. Meestal zijn de klachten na 1 en soms na 2 behandelingen over. De laatste behandeling was bij hielspoor dat was echt gelijk over . Ik heb daar eerder weleens een jaar voor bij de fysio gelopen!! Len, jouw behandelingen zijn GOUD waard!!!

Ilse Brocatus:
Dag pijnlijke peesontsteking!
Voor de tweede keer in een jaar had ik last van een pijnlijke hand. Hoewel ik al eerder dan de vorige keer naar de huisarts was gegaan en ontstekingsremmers was gaan slikken leken de klachten niet of nauwelijks te verminderen. Nadat ik me ziek had moeten melden op mijn werk besloot ik om contact met Len op te nemen.
Len heeft me op een hele zachte, pijnloze manier behandeld. Het was wel vreemd om aan te moeten geven wanneer ik pijn voelde, omdat bij de meeste behandelingen wordt gezegd dat pijn erbij hoort, maar bij een PPT-behandeling mag dat juist niet. Aan het einde heb ik eerlijk gezegd dat het nog niet helemaal ok voelde. Len gaf aan dat de behandeling nog een week kan doorwerken voor het effect duidelijk is. Het heeft bij mij geen week geduurd, want de volgende dag kon ik weer gaan werken, zonder pijn!
Hoe het precies werkt weet ik niet, maar wel dát het werkt!

Esther:
Het is even geleden dat ik bij je was, met mijn schouder. Toen heb je aangegeven dat het goed zou zijn veel te bewegen en te oefenen. Je had het helemaal goed; het bleek een ‘frozen shoulder’ te zijn. Met veel oefenen gaat het nu weer een stuk beter. Dat goede nieuws wil ik graag delen. En uiteraard, nogmaals dank voor je geweldige hulp!  

Jacky Williams:
Ik heb jaren last van mijn benen gehad en met name mijn rechter heup. Door de behandeling is de pijn nagenoeg verdwenen, dank je wel, Len Adams.

Hülya Yeral:
Ik ben 34 jaar. Vanaf mijn 12de ben ik voor mijn rug onder behandeling geweest. Mijn rug was scheef en pijnlijk. Na de bevalling, inmiddels 10 jaar geleden, werd de pijn nog erger. Zo erg, dat ik niet eens meer wilde gaan zitten, want dan kon ik bijna niet meer opstaan. Ook stoorde het mij dat ik niet rechtop kon lopen. Ik heb me laten PPT behandelen en ik geloofde mijn eigen ogen niet. De behandeling deed absoluut geen pijn en de volgende dag moest ik zelfs wennen aan de afstand tussen mijn ogen en de vloer. Ik loop duidelijk rechter en ben van de pijn af.

Iboo:
Ik ben een fanatiek basketballer en geef ook training. Ik heb 1,5 jaar last gehad van mijn achillespees en ik heb maanden met krukken gelopen. De dokter kon niets anders doen dan paracetamol voorschrijven tegen de pijn en de fysio kon alleen de pijn af en toe verlichten. Ook kreeg ik zwaardere medicatie, maar daar werd ik misselijk van. Ik bleef dus met pijn rondlopen. Door de behandeling bij Len Adams kan ik nu weer basketballen. Heel erg bedankt, Len.

Saskia Derwig:
Wat een hel was dat…. 2 dagen niet kunnen bewegen van de pijn in mijn nek en rug. Kon zelfs mijn armen niet gebruiken. Heb ook bijna 2 dagen plat gelegen. Totdat Len Adams haar hulp aan bood. Zij was zo goed om mij op 2e kerstdag te behandelen met PPT. In een woord GEWELDIG. Na de behandeling kon ik weer bewegen en was ik in staat om gewoon aan het kerstdiner deel te nemen… Thanks Len, dankzij jou kan ik weer bewegen.